Logo Mezzo Restaurant & Kamers

Het Mezzo Benefiet Diner heeft op 11 september 2016 maar liefst € 40.250 opgeleverd voor de stichting Matchis. Het diner, de veiling en de loterij waren goed voor een opbrengst van bijna € 23.000. Daarnaast is er tijdens de avond door het Daphne Veldhuis Fonds een bedrag geschonken van € 17.500. Dit bedrag is in het afgelopen jaar door de ambassadeurs van het DVF en middels verschillende giften door het Fonds bijeen gebracht.

 

Tijdens de veiling gingen onder de bezielende leiding van veilingmeester Niels Kooijman onder andere juwelen, luxe reizen, bestedingscheques, schilderijen en een big green egg onder de hamer. Klapstuk van de veiling was een weekend naar London met een verblijf en diner in het zeer luxueuze The Lanesborough Hotel. Deze kavel bracht maar liefst € 3.000 op. Na het uitermate in de smaak vallende diner, bereid door chef Berry van de Ven en zijn team was het tijd voor Big Black and Beautiful. De dames verzorgde een spetterend ruim 1 uur durend optreden waarbij slechts enkele van de 130 gasten konden blijven zitten. Het overige uitstekend verzorgde entertainment was in handen van DJ Charles en saxofoniste CECE NOIR.

 

Tijdens de avond werd er verteld over het werk van de stichting Matchis door Dr. Arnold van der Meer. Ook een ex-patiënt, die dankzij Stichting Matchis een donor had gevonden, kwam aan het woord. De stichting zet zich in voor het werven en registreren van stamceldonoren die nog steeds hard nodig zijn voor de bestrijding van bloedziekten zoals Leukemie.

 

Het Mezzo benefietdiner was onderdeel van een gezamenlijke wervingsactie in samenwerking met de stichting Bergh in het Zadel, Golfdag Bergh (waarvan de opbrengst eind september bekend wordt gemaakt) en de stichting Daphne Veldhuis Fonds.